Kolay Pişi tarifi
  • Malzemeler

    • 2 adet ekmek hamuru
    • 1 çorba kaşığı sıvı yağ
    • 1 su bardağı beyaz peynir
    • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
    • Yarım demet maydanoz
    • Karabiber
    • Kırmızı biber
    • Kızartmak için
    • Sıvı yağ
  • Yapılışı

    1. Yakındaki bir fırından ekmek hamurunu alalım. 1 çorba kaşığı sıvı yağla yoğuralım. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparalım. Elimizle hamuru inceltip, genişletelim.

      Kızgın sıvı yağda önlü arkalı kızartalım.

      Diğer tarafta peynirleri ince kıyılmış maydanozla karıştıralım. Kırmızı ve kara biberi katalım.

      Pişirdiğimiz pişi hamurlarını ortadan ikiye ayıralım. İçine peynirli harcı koyalım. Sıcak olarak servis yapalım.