Haşhaşlı revani tarifi
  • Malzemeler

    • 3 yumurta
    • 1 su bardagı toz şeker
    • 1 su bardağı irmik
    • 1 su bardağı haşhaş
    • 1 su bardağı sıvı yağ
    • 1 su bardağı süt
    • 1 su bardağı un
    • 1 kabartma tozu
    • Üzeri için
    • 2 paket krem şanti
    • hindistan cevizi
    • şerbet için
    • 1.5 su bardağı şeker
    • 1.5 su bardağı su
  • Yapılışı

    1. Bütün malzemeler derin bir kapda karıştırılıp dikdörtgen yada yuvarlak borcam tepsiye dökülür 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir tatlı şerbeti koyulur ılık olucak her ikiside sonra üzerine krem şanti ve bol hindistan cevizi koyulur bir beklerse daha güzel oluyor deneyin pişman olmıycaksınız afiyet olsun.

      Bize bu tarifi İstanbul'dan gönderen Seda Hanıma teşekkur ederiz.