Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Beslenme Portalı

E-posta Şifre giris

Artık göbeğinizle vedalaşma vakti geldi « Geri

eposta E-posta 15.10.2009'de eklendi.
Artık göbeğinizle vedalaşma vakti geldi Bütün diyet programlarını uygulamanıza rağmen göbeğiniz büyümeye devam ediyorsa, bakım önerilerimize kulak verin

Bu kış bayram tatilleri yılbaşı partisi derken hem hareketsiz kaldınız hem de yemeği biraz fazla kaçırdınız. Şimdi de, ortaya çıkan ve her geçen gün inatla büyüyen göbeğinizden kurtulmak istiyorsunuz.

Hayalinizdeki dümdüz karına sahip olabilmeniz için bizim size önerilerimiz var. Göbeğinizden kurtulurken aynı zamanda cildinizi güzelleştirmeye ne dersiniz? Masaj, sıcak kompres, temiz hava ve sağlıklı gıdalarla kolayca göbeğinizin üstesinden gelebilirsiniz.

BOL BOL LİFLİ GIDALAR TÜKETİN

Dümdüz bir karına sahip olmak için elbette ki, yediklerinize de çok dikkat etmelisiniz. Bütün sebze ve meyveler hem sağlığınız hem de kilo verebilmeniz için çok yararlıdır.

Özellikle lifli gıdalar su ve mineralleri vücudunuzda tutmanıza yardımcı olur ki, bunun sindirim açısından büyük faydası vardır. Tahıllı ekmek, çiğ sebze-meyve, yulaf ve arpa içeren müsli, fındık, fıstık ve süt bağırsaklarınızın koruyucularıdır.



MASAJ ÇOK İŞE YARIYOR

Karın masajı, kan dolaşımını hızlandırır, sindirimi uyarır, sakinleştirir, ayrıca deri yüzeyinin pürüzsüz ve güzel görünmesini sağlar. Karnınıza, sabah ve akşam olmak üzere sıkılaştırıcı kremlerle masaj yapın.

Saat yönünde dairesel hareketlerle karnınızı ovarken baş ve işaret parmaklarınızla cildinizi hafifçe çekerek gerin. Temel masaj on dakika sürer ama bu hareketleri tekrarlayarak masajı istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.

BİTKİLERLE STRESE SAVAŞ AÇIN

Karnınızdaki sıkıntıyı gidermek için demlik poşet olarak satılan bitki çaylarından yararlanabilirsiniz. Öncelikle karışık bitki çaylarını demleyin.

Yatağınıza uzanın ve çay poşetlerini karnınızın üzerine koyun. Gözlerinizi kapayın, rahatlayın ve şifalı buharı içinize çekin. Bir süre bu şekilde dinlenin. Bu size çok iyi gelecektir.

FIRÇAYLA FORMA GİRİN

Duştan sonra karnınıza yumuşak bir fırça yardımıyla nazikçe masaj yapın. Sağ karın boşluğundan başlayın ve sola doğru dairesel hareketler çizin.

Bunu 20 kez tekrar edin. Kan dolaşımını hızlandıran bu masaj yöntemi sayesinde forma girmeniz çok kolay.
Egzersiz yapın

Haftada iki gün 15'er dakikalık yürüyüş yapmanın karnınızdaki yağlardan kurtulmada büyük faydası var. En sağlıklısı, sabah veya öğleden sonraları, temiz havada yürümek. Yürüyüş esnasında esneme hareketleri de yaparsanız hem kendinizi daha iyi hisseder hem kaslarınızı çalıştırarak yağ yakımını hızlandırmış olursunuz.

Düzenli olarak yapacağınız bu egzersiz, sindirimi kolaylaştırır, karın kaslarınızı çalıştırır ve sizi daha neşeli yapar.


  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Son Yorumlar

afiyetle

3 malzemeli kurabiye için:

Malesef yağ olarak kullanılmaktadır.

Anonim

3 malzemeli kurabiye için:

Tahin Koymasak Olurmu

nisa.

Çikolata dolgulu portakallı kurabiye için:

Vanilya koymasam olur mu?

merve sarkaya

Ali Nazik için:

Hemen marketten eksikler alınıp yapılıyor

elifim490

Havuçlu cevizli kek için:

Ilk defa bir tarifi becerip yaptım sanıyorum tarifim net ve güzel oluşundan :)

Güncel konular

.

Actifry ile irmik helvası

Actifry ile irmik helvası yapmak mümkün değildir.Çünkü kızartma tarifleri için tasarlanmış bir cihazdır. İrmik helvası genel olarak tavada , ocak üzerinde hazırlanır. irmik helvası geleneksel ta

.

Fonksiyonel Gıda Kurkumin içeren Zerdeçal

Birçok defa duyduğunuz fonksiyonel gıdalardan kurkumin bu listenin baş tacıdır. Günümüz modern yaşamda özellikle sindirim sistemi iltihabı giderek artmaktadır.Zerdeçal içeriğindeki kurkumin ile h

.

En ucuz yemek nedir?

Genel olarak temel gıdaların uygun fiyatlı ve erişilebilir olduğu yerlere göre değişmekle birlikte şu şekilde sıralanabilir. Pirinç Bir çok ülkede temel besindir ve uygun fiyatlı enerji kaynağıd

.

İpek kıvamında topaklanmayan tarhana çorbası nasıl pişirilir?

Hepimizin çok sevdiği tarhana çorbası hele de sıcacık ve ipek gibi bir kıvamda olursa kim hayır diyebilir ki. Bağışıklık sistemine de şifa olan tarhana çorbasını kışın kahvaltılarınız da da kolayl

.

Böreğin altı neden pişmez?

Böreğin altı neden pişmez? Evde böreğin altı üstü gibi tam olarak istediğimiz renkte ve pişmişlikte olmaz. Eğer böreğin altınında üstü gibi pişmesini sağlamak için fırın kabınızın içini yağlamanız

Artık göbeğinizle vedalaşma vakti geldi

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Artık göbeğinizle vedalaşma vakti geldi