Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Beslenme Portalı

E-posta Şifre giris

Bahar modası feminen ve davetkar « Geri

eposta E-posta 22.02.2010'de eklendi.
Bahar modası feminen ve davetkar Üzerinizdeki bütün ağırlıklardan yakında kurtuluyorsunuz. Çünkü baharın tüm hafifliği feminen bir ruhla geliyor.

BAHARIN gelişiyle doğa kendini yeniler, tıpkı gardırobumuzda olduğu gibi. Üzerimizdeki bütün ağırlıklardan kurtulmaya çalışırız. Ağır paltoların, yün kazakların yerini, dar tişörtler ve kısa etekler alır. Parçalar küçüldükçe biz de bir o kadar seksi ve flörtöz görünürüz.

Bu bahar diğerlerinden biraz farklı, özellikle de üstümüze giydiğimiz mini parçalarda. İşte en feminen bahar trendleri:

Beyaz büyü
Kışın en çok özlediğimiz renklerden beyaz, bütün hafifliğiyle geliyor bahar modasına. Yani pek çok parça beyaza bürünecek. Etekler, elbiseler, trençkotlar ve daha neler neler.

Masumiyetin rengi beyazı giyerken nelere dikkat etmeli?

* Beyaz çantalar her türlü kıyafetin sofistike şekilde süslenmesi demek. Bu bahar için hem beyaz hem hasırı şiddetle tavsiye ediyoruz. Beyaz hasır sandaletler de hem şık hem spor görünmek isteyenler için ideal. Ya da beyaz bir kemer giyip, buna uyan beyaz saat kayışı takın ve sade görünen lacivert bir giysiyle marin şıklığını yakalayın.



* Beyaz aksesuarlar çok çekici ve moda ama beyaz ayakkabıları da çok temiz ve iyi formda tutmak lazım. Beyaz topuksuz ayakkabıları temiz tutmak daha zordur. Bu yüzden beyaz sandalet tercih edebilirsiniz.

* Beyaz ayakkabı ile beyaz çoraba kesinlikle hayır! Tabii eğer hemşire değilseniz!

* Beyaz düğmeli bir gömlek, jeanle ve renkli topuksuz ayakkabılarla çok şık ve taze durur. Yine aynı gömlek, uzun bir etek ve güzel bir kolye ile aynı şıklığı yakalar.

* Beyaz pantolon şişman gösterebileceği için doğru uzunlukta olması en önemli faktör. Kapriler kalın gösterebilir.

Ayrıca beyaz pantolon ile topuklu giymek önemli; daha uzun görünmeniz iyi olur.

Dalga dalga
Bu bahar üzerimizdeki bluzlar çok hareketli, yerlerinde durmuyorlar. Aynı kumaş kullanılarak hareketlendirilen bluzlar, dişi bir görünümün garanticisi oluyor. Kolyeleri yerinden eden bu moda, boyun kısmına ayrı bir şıklık kazandırıyor. Sadelikten hoşlananlar için pek uygun olmayan bu bluzlar, gösterişi sevenlerin favorisi oluyor. Nasıl giymeli?

* Her şeyin abartısı tam bir moda faciası yaratır, unutmayın. Mademki üzerinize hareketli bir bluz giydiniz, altınıza giyeceğiniz parça çok daha sade olmalı. Fırfırlı bir etek yerine, klasik ya da skinny jean tercih edebilirsiniz.

* Sevdiğiniz kolyeyi bu tür bir üstle kullanamazsınız. Gösterişli kolyeler yerine sade küpelerden faydalanın.

* Eğer göğüsleriniz çok iriyse bu tür bir bluz size göre değil. Çünkü olduğunuzdan çok daha kilolu görünebilirsiniz.

* Bu tür bir üst, sabah yürüyüşü için pek uygun değil, ama davetlerin ya da iş kıyafetlerinin en iyi eşlikçisi olabilir.

Burnu açık botlar
Burnu açık botlar ve çizmeler henüz tam olarak ısınmayan havalarda giymek için harika. Üzerine kısa şort ya da etekle tamamlanacak olan bu botlarda, tırnaklar botları gölgesinde bırakacak kadar bakımlı ve güzel olmalı.

Yüksek bel
En büyük trendlerden biri yüksek belli pantolonlar, şortlar ve etekler. Belinde fazlalık olanlar için bu moda hiç de fena değil.

* Belinizi birkaç santim yukarı çektiğinizde dikkat burada toplanır ve bacaklarınız daha ince görünür. Böylece siz de bu yazın modası olan beyaz dar pantolonları rahatlıkla giyebilirsiniz.
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Son Yorumlar

afiyetle

3 malzemeli kurabiye için:

Malesef yağ olarak kullanılmaktadır.

Anonim

3 malzemeli kurabiye için:

Tahin Koymasak Olurmu

nisa.

Çikolata dolgulu portakallı kurabiye için:

Vanilya koymasam olur mu?

merve sarkaya

Ali Nazik için:

Hemen marketten eksikler alınıp yapılıyor

elifim490

Havuçlu cevizli kek için:

Ilk defa bir tarifi becerip yaptım sanıyorum tarifim net ve güzel oluşundan :)

Güncel konular

.

Actifry ile irmik helvası

Actifry ile irmik helvası yapmak mümkün değildir.Çünkü kızartma tarifleri için tasarlanmış bir cihazdır. İrmik helvası genel olarak tavada , ocak üzerinde hazırlanır. irmik helvası geleneksel ta

.

Fonksiyonel Gıda Kurkumin içeren Zerdeçal

Birçok defa duyduğunuz fonksiyonel gıdalardan kurkumin bu listenin baş tacıdır. Günümüz modern yaşamda özellikle sindirim sistemi iltihabı giderek artmaktadır.Zerdeçal içeriğindeki kurkumin ile h

.

En ucuz yemek nedir?

Genel olarak temel gıdaların uygun fiyatlı ve erişilebilir olduğu yerlere göre değişmekle birlikte şu şekilde sıralanabilir. Pirinç Bir çok ülkede temel besindir ve uygun fiyatlı enerji kaynağıd

.

İpek kıvamında topaklanmayan tarhana çorbası nasıl pişirilir?

Hepimizin çok sevdiği tarhana çorbası hele de sıcacık ve ipek gibi bir kıvamda olursa kim hayır diyebilir ki. Bağışıklık sistemine de şifa olan tarhana çorbasını kışın kahvaltılarınız da da kolayl

.

Böreğin altı neden pişmez?

Böreğin altı neden pişmez? Evde böreğin altı üstü gibi tam olarak istediğimiz renkte ve pişmişlikte olmaz. Eğer böreğin altınında üstü gibi pişmesini sağlamak için fırın kabınızın içini yağlamanız

Bahar modası feminen ve davetkar

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Bahar modası feminen ve davetkar