Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Beslenme Portalı

E-posta Şifre giris

Yaşasın peynir devrimi! « Geri

eposta E-posta 02.08.2010'de eklendi.
Yaşasın peynir devrimi! 77 çeşit peyniriyle dünyada bir ilk olan Muratbey Naturena, şimdi sofralarda farklı ve keyifli bir devrime imza atıyor!

Ses getirecek Muratbey Naturena lansman kampanyası “Yaşasın peynir devrimi!” sloganıyla yayına girdi. Genna MCG tarafından hazırlanan devrim coşkusuyla dolu reklam filmi, peynirlerin gösterisi ve devrim marşı eşliğinde izleyenlere tadına doyulmaz anlar yaşatıyor.

Artık peynir seçerken hiçbir şey eskisi gibi olmayacak… Çünkü şimdi Muratbey Naturena var.

“Yaşasın peynir devrimi” sloganıyla peynir dünyasında çığır açmaya hazırlanan Naturena’nın iddialı reklam filmi, tüketicisiyle buluştu ve peynirde yepyeni bir dönem başladı!

Muratbey Naturena reklam filminde; “lezzete özgürlük, hepimiz peyniriz, hep aynı hep aynı nereye kadar, lezzet hepimizin hakkı” gibi pankartlar kaldırarak köklü bir devrim başlatan peynirler, Yaşasın Peynir Devrimi Marşı’yla da sıradan peynir seçeneklerine eğlenceli bir gönderme yapıyor.



Genna MCG’ nin hazırladığı Naturena lansman kampanyası, esprili bir dil kullanarak peynirde yeni bir dönemin başladığını yüksek sesle tüm Türkiye’ye duyuruyor.

Zengin alternatifleriyle Naturena; fesleğenli çörek otlu Fessita, fesleğenli domatesli Fesdo, fıstıklı domatesli Fido, barbekülü tane karabiber ve tane hardallı Peresta ve nako cips baharlı domatesli Nado gibi tatlarla değişik damak zevklerine hitap ederken, üçgen, parmak, tel, küp ve krem formlarıyla peynir devrimini sahipleniyor.

Özel parmak şeklindeki seçeneğiyle çocuklara da peyniri sevdiren Naturena, 7’den 77’ye herkesin peynir zevkini değiştiriyor.

Naturena, peynirde yarattığı devrimle tüm peynir tutkunlarına enfes teklifler sunuyor ve Genna MCG’ nin hazırladığı lansman kampanyası bu devrimi tüketiciye keyifle anlatıyor.

Gelin, çeşitli mecralarda yankılar uyandıran bu devrimin ayrıntılarını peynirlerin ilan ettikleri manifestodan öğrenelim.


Peynir Devrimi Manifestosu

“Biz burada bugün, o veya bu lezzette, renkte ya da şekilde peynirler olarak değil, her biri değişik karakterde, ayrı birer lezzet olarak, sofraları tekdüzelikten kurtarmak amacıyla sesimizi yükseltiyoruz ve peynir devrimini müjdeliyoruz.

Biraz damak tadı olan hemen herkesin peynirler hakkında, hangi peyniri sevdikleri konusunda bir fikri vardır. Fakat onlara sunulmayan lezzetlerden haberlerinin olması beklenemez. Oysa biz artık bu durum değişsin istiyoruz.

Biz seçme ve seçilme hakkı istiyoruz. Yani olmak istediğimiz şey olmak ve çocuğu, genci, yaşlısı, herkes tarafından seçilmek istiyoruz. Kaşarı, kremi, üçgeniyle tüm peynir kardeşler, farklı diyarlardan bizimle birleşmeye gelmiş otlarla, baharatlarla, lezzet sırlarıyla yeniden doğmak, kahvaltı sofralarını şölene dönüştürmek, ikindi atıştırmalarında dedikodu dinlemek, akşam yemeğinde sofradaki salatayı şenlendirmek, mutlu olmak ve 7’den 77’ye herkesi mutlu etmek istiyoruz.

Biz yenilikçi peynirler, işte bu amaçla birleştik. Makarnayla, sucukla, marulla, simitle görüştük, onlar da devrim hazırlıklarında desteklerini eksik etmediler.

Evet, artık bu ulvi amaç için tek eksiğimiz bir liderdi. O da yarım asırlık peynir uzmanı Muratbey’den başkası olamazdı. Muratbey araştırdı. Bizim en güzel lezzetlerle donatılmamız, yeni bir hayata yelken açmamız için çok istihbarat topladı. Sonunda devrim gerçekleşti. Şimdi Naturena ailesi olarak, 77 farklı peynir kardeşimizle demokratik sofralarda lezzet açılımı gerçekleştirdik.

Gelin birlik olalım, lezzete özgürlük verelim!

“Yaşasın peynir devrimi!”

Şimdi bu manifestoyu okuduktan sonra, size de sofralarınızı Muratbey Naturena peynirleriyle donatarak Peynir Devrimi’ne katkıda bulunmak düşüyor!

  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Son Yorumlar

afiyetle

3 malzemeli kurabiye için:

Malesef yağ olarak kullanılmaktadır.

Anonim

3 malzemeli kurabiye için:

Tahin Koymasak Olurmu

nisa.

Çikolata dolgulu portakallı kurabiye için:

Vanilya koymasam olur mu?

merve sarkaya

Ali Nazik için:

Hemen marketten eksikler alınıp yapılıyor

elifim490

Havuçlu cevizli kek için:

Ilk defa bir tarifi becerip yaptım sanıyorum tarifim net ve güzel oluşundan :)

Güncel konular

.

Actifry ile irmik helvası

Actifry ile irmik helvası yapmak mümkün değildir.Çünkü kızartma tarifleri için tasarlanmış bir cihazdır. İrmik helvası genel olarak tavada , ocak üzerinde hazırlanır. irmik helvası geleneksel ta

.

Fonksiyonel Gıda Kurkumin içeren Zerdeçal

Birçok defa duyduğunuz fonksiyonel gıdalardan kurkumin bu listenin baş tacıdır. Günümüz modern yaşamda özellikle sindirim sistemi iltihabı giderek artmaktadır.Zerdeçal içeriğindeki kurkumin ile h

.

En ucuz yemek nedir?

Genel olarak temel gıdaların uygun fiyatlı ve erişilebilir olduğu yerlere göre değişmekle birlikte şu şekilde sıralanabilir. Pirinç Bir çok ülkede temel besindir ve uygun fiyatlı enerji kaynağıd

.

İpek kıvamında topaklanmayan tarhana çorbası nasıl pişirilir?

Hepimizin çok sevdiği tarhana çorbası hele de sıcacık ve ipek gibi bir kıvamda olursa kim hayır diyebilir ki. Bağışıklık sistemine de şifa olan tarhana çorbasını kışın kahvaltılarınız da da kolayl

.

Böreğin altı neden pişmez?

Böreğin altı neden pişmez? Evde böreğin altı üstü gibi tam olarak istediğimiz renkte ve pişmişlikte olmaz. Eğer böreğin altınında üstü gibi pişmesini sağlamak için fırın kabınızın içini yağlamanız

Yaşasın peynir devrimi!

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Yaşasın peynir devrimi!