Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Beslenme Portalı

E-posta Şifre giris

Burcu Esmersoy’la Londra’da muhteşem bir haftasonu tatili « Geri

eposta E-posta 22.12.2011'de eklendi.
Burcu Esmersoy’la Londra’da muhteşem bir haftasonu tatili Indesit, şanslı bir çifti Burcu Esmersoy’la birlikte Arsenal-Manchester United maçını izlemeye götürecek.
Burcu Esmersoy’u ikna eden, Londra’da muhteşem bir haftasonu tatili kazanacak
Balondu Indesit Company, www.facebook.com/indesitturkiye adresi üzerinden düzenlediği yarışmayla, bir çifti 20 Ocak’ta Burcu Esmersoy’la birlikte Arsenal-Manchester United maçını izlemeye götürecek. Burcu Esmersoy’u ikna eden şanslı katılımcı yarışmayı kazanarak yanında bir kişiyle birlikte Londra’ya gitme şansını elde edecek.


Beyaz eşya sektöründe fonksiyonel ürünleriyle öne çıkan Indesit, Facebook üzerinden düzenlediği yarışmayla bir çifte Burcu Esmersoy’la birlikte Londra’da rüya gibi bir hafta sonu armağan edecek.
Şanslı çift, 20 Ocak’ta dünyaca ünlü grup QUEEN’in “We Will Rock You” müzikalini Burcu Esmersoy’la birlikte seyredecek, 21 Ocak’ta ise Indesit’in sponsoru olduğu Arsenal futbol takımının Manchester United’la Emirates Arena’da yapacağı maçı Esmersoy’la birlikte izleme fırsatı bulacak.




Yarışmaya katılmak için www.facebook.com/indesitturkiye adresini ziyaret ederek, kısa bir form doldurmak gerekiyor. Burcu Esmersoy ve bir Indesit yetkilisinden oluşacak jüri, “Burcu Esmersoy sizi niye Londra’ya Arsenal maçı izlemeye götürsün?” sorusuna en iyi yanıtı veren şanslı katılımcıyı seçecek. Verdiği yanıtla Burcu Esmersoy’u ikna eden bir katılımcı, birlikte gitmek istediği kişiyi de yanına alarak Londra’da muhteşem bir haftasonu geçirecek.


Indesit’in Futbol Sponsorluğu Hakkında
Tüketicileriyle daha da yakın olmak amacıyla futbola yatırım yapmayı seçen Indesit, 2011-2012 sezonu için Avrupa’nın dört büyük takımı olan İngiltere’den Arsenal FC, İtalya’dan AC Milan, Fransa’dan Paris Saint-Germain ve Ukrayna’dan FC Shakhtar Donetsk takımlarıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Indesit bu sponsorluk anlaşmasıyla başarılı bir şekilde faaliyet gösterdiği¬ Avrupa pazarında markanın dinamik ve yenilikçi yönünü vurgulayacak bir iş birliğine imza atmış oldu.

Firma, sponsor olunan dört takımın da Indesit’in “verimlilik, güvenilirlik ve fonksiyonellik” kavramlarından oluşan marka değerlerini tamamen desteklediğine inanıyor.


Bilgi için: MPR Halkla İlişkiler
Tel: 0212 438 63 50
Mehmet Öner, Medya Danışmanı, moner@mpr.com.tr
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Son Yorumlar

afiyetle

3 malzemeli kurabiye için:

Malesef yağ olarak kullanılmaktadır.

Anonim

3 malzemeli kurabiye için:

Tahin Koymasak Olurmu

nisa.

Çikolata dolgulu portakallı kurabiye için:

Vanilya koymasam olur mu?

merve sarkaya

Ali Nazik için:

Hemen marketten eksikler alınıp yapılıyor

elifim490

Havuçlu cevizli kek için:

Ilk defa bir tarifi becerip yaptım sanıyorum tarifim net ve güzel oluşundan :)

Güncel konular

.

Actifry ile irmik helvası

Actifry ile irmik helvası yapmak mümkün değildir.Çünkü kızartma tarifleri için tasarlanmış bir cihazdır. İrmik helvası genel olarak tavada , ocak üzerinde hazırlanır. irmik helvası geleneksel ta

.

Fonksiyonel Gıda Kurkumin içeren Zerdeçal

Birçok defa duyduğunuz fonksiyonel gıdalardan kurkumin bu listenin baş tacıdır. Günümüz modern yaşamda özellikle sindirim sistemi iltihabı giderek artmaktadır.Zerdeçal içeriğindeki kurkumin ile h

.

En ucuz yemek nedir?

Genel olarak temel gıdaların uygun fiyatlı ve erişilebilir olduğu yerlere göre değişmekle birlikte şu şekilde sıralanabilir. Pirinç Bir çok ülkede temel besindir ve uygun fiyatlı enerji kaynağıd

.

İpek kıvamında topaklanmayan tarhana çorbası nasıl pişirilir?

Hepimizin çok sevdiği tarhana çorbası hele de sıcacık ve ipek gibi bir kıvamda olursa kim hayır diyebilir ki. Bağışıklık sistemine de şifa olan tarhana çorbasını kışın kahvaltılarınız da da kolayl

.

Böreğin altı neden pişmez?

Böreğin altı neden pişmez? Evde böreğin altı üstü gibi tam olarak istediğimiz renkte ve pişmişlikte olmaz. Eğer böreğin altınında üstü gibi pişmesini sağlamak için fırın kabınızın içini yağlamanız

Burcu Esmersoy’la Londra’da muhteşem bir haftasonu tatili

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Burcu Esmersoy’la Londra’da muhteşem bir haftasonu tatili