Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Beslenme Portalı

E-posta Şifre giris

Tadım Kuruyemiş Evimiz « Geri

eposta E-posta 29.01.2013'de eklendi.
Tadım  Kuruyemiş Evimiz Daha TAZE
Kuruyemişin, dalından düştüğü andan itibaren taptaze kalabilmesi için ısı, nem, hava ve ışık alan ortamlardan uzak muhafaza edilmesi gerekir.



Daha SAĞLIKLI
Paketler, kuruyemişleri hava kirliliği, egzoz dumanı ve sıcaktan korur. Kuruyemişler, paketlenirken kullanılan teknoloji sayesinde sofralarınıza "el değmeden" ulaşır. Böylelikle insan elinden mikrop bulaşma riski de ortadan kalkar. Genellikle sıcakken tüketimi daha çok sevilse de, kuruyemişi bu şekilde tüketmek sağlıklı değildir çünkü sıcak, kuruyemişin üzerinde zararlı bakterilerin üremesine ve besleyici besin değerini yitirmesine sebep olur.
Kuruyemişler sofranıza gelmeden önce mutlaka "aflatoksin" analizine tabi tutulmalıdır. Aflatoksin, bir tür küfün ürettiği zehirdir. Paketli kuruyemişler, hijyen koşullarının çok sıkı tutulduğu üretim ve kontrol aşamalarından sonra sofralarınıza geldiği için bu, onların aflatoksin ve benzeri analizlerden başarıyla geçmiş olduklarını gösterir.









Daha GÜVENLİ
Paketli kuruyemişlerin üretici firması belli olduğu için aldığınız ürünlerle ilgili bir memnuniyetsizlikle karşılaştığınızda bunu dile getirebileceğiniz bir muhatabınız olur.
Ayrıca paketli kuruyemişler ulusal ve uluslararası birçok kalite testinden geçer, sağlık standartlarına uygunlukları inceledikten sonra satışa sunulurlar. Bu sebeplerden dolayı, paketli kuruyemiş aldığınızda, sizin, ailenizin ve tüm sevdiklerinizin güvenle tüketebileceğinizi bilirsiniz.



TADIM Neden Paketli Kuruyemişi Tercih Ediyor?
Tadım, bir paketli kuruyemiş markası olarak tüm bunlara özen gösterir. Ürünlerini üretme, seçme, paketleme ve dağıtma aşamalarını titizlikle yürütür. Tadım, dünyada geçerli en önemli iki standart olan ISO 22000 Üretim ve ISO 9001 Yönetim Standardı belgelerine sahiptir ve bu standartlara uygun şekilde üretim yapar.
Özel ısı, nem ve ışık bariyerli paketleri sayesinde dış ortamla irtibatı en aza indirgenir ve ürünlerin uzun süre taze kalmaları sağlanır. Kuruyemişler paketlenirken paket içerisindeki oksijen sıfırlanarak paketin içerisine soluduğumuz havada da %78 oranında bulunan ve tamamen doğal bir gaz olan azot gazı basılarak ürünlerin taze kalması sağlanır.
Üretim ve paketleme el değmeden ve tamamen hijyenik koşullarda yapılır. Üretimde çalışan ekipler önlük, bone, maske ve eldiven kullanırlar. Üretime giren herkes "hijyen koridoru" olarak adlandırılan bölümden geçmek zorundadır.
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Son Yorumlar

afiyetle

3 malzemeli kurabiye için:

Malesef yağ olarak kullanılmaktadır.

Anonim

3 malzemeli kurabiye için:

Tahin Koymasak Olurmu

nisa.

Çikolata dolgulu portakallı kurabiye için:

Vanilya koymasam olur mu?

merve sarkaya

Ali Nazik için:

Hemen marketten eksikler alınıp yapılıyor

elifim490

Havuçlu cevizli kek için:

Ilk defa bir tarifi becerip yaptım sanıyorum tarifim net ve güzel oluşundan :)

Güncel konular

.

Actifry ile irmik helvası

Actifry ile irmik helvası yapmak mümkün değildir.Çünkü kızartma tarifleri için tasarlanmış bir cihazdır. İrmik helvası genel olarak tavada , ocak üzerinde hazırlanır. irmik helvası geleneksel ta

.

Fonksiyonel Gıda Kurkumin içeren Zerdeçal

Birçok defa duyduğunuz fonksiyonel gıdalardan kurkumin bu listenin baş tacıdır. Günümüz modern yaşamda özellikle sindirim sistemi iltihabı giderek artmaktadır.Zerdeçal içeriğindeki kurkumin ile h

.

En ucuz yemek nedir?

Genel olarak temel gıdaların uygun fiyatlı ve erişilebilir olduğu yerlere göre değişmekle birlikte şu şekilde sıralanabilir. Pirinç Bir çok ülkede temel besindir ve uygun fiyatlı enerji kaynağıd

.

İpek kıvamında topaklanmayan tarhana çorbası nasıl pişirilir?

Hepimizin çok sevdiği tarhana çorbası hele de sıcacık ve ipek gibi bir kıvamda olursa kim hayır diyebilir ki. Bağışıklık sistemine de şifa olan tarhana çorbasını kışın kahvaltılarınız da da kolayl

.

Böreğin altı neden pişmez?

Böreğin altı neden pişmez? Evde böreğin altı üstü gibi tam olarak istediğimiz renkte ve pişmişlikte olmaz. Eğer böreğin altınında üstü gibi pişmesini sağlamak için fırın kabınızın içini yağlamanız

Tadım Kuruyemiş Evimiz

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Tadım  Kuruyemiş Evimiz