Kabak Sandallar tarifi
  • Malzemeler

    • 4 adet kabak
    • 1 bardak süt
    • Yarım demet maydanoz
    • Yarım demet taze nane
    • 1 adet kereviz sapı
    • 1 havuç rendesi
    • 1 kahve fincanı kaşar peyniri
    • Tuz
    • Karabiber
    • 1 fiske muskat
    • Zeytinyağı
  • Yapılışı

    1. Kabakları temizleyin. Uzunlamasına kesip, içlerini boşaltın. Maydanozu ince ince kıyın ve nane, kereviz sapı, kaşar peyniri, havuç rendesi, tuz, karabiber, biraz zeytinyağı ve muskatı karıştırın.

      Bu karışımı kabakların içine doldurun. Doldurduğunuz kabakları fırın kabına dizin ve üzerine süt döküp, önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.