Un kurabiyesi tarifi
  • Malzemeler

    • 250 GR MARGARİN
    • 1.5 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
    • 4-5 SU BARDAĞI UN
  • Yapılışı

    1. YAĞI VE PUDRA ŞEKERİNİ PORSELEN KASEDE MİKSERLE 15 DAKİKA ÇIRPIP , BEYAZLATTIKTAN SONRA UNU İLAVE EDEREK KARIŞTIRIN.

      HAMURDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIN. ELİNİZDE YUVARLAYIP TEPSİYE DİZİN.

      ÜZERİNE BİR PARÇA YEŞİL FISTIK KOYUP HAFİF HARARETLİ 120 DERECE FIRINDA BEYAZ RENKTE KURUYUNCAYA KADAR PİŞİRİN. SOĞUYUNCA ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİ SERPEREK SERVİS YAPIN.