Lahmacun tarifi
  • Malzemeler

    • 4 tane Mayalı Ekmek Hamuru
    • 250 gram Yağlı Kıyma
    • 4 adet ince doğranmış Kuru Soğan
    • 1 adet Domates
    • 1 yemek kaşığı Salça
    • 10 dal Maydanoz
    • 1 yemek kaşığı Tereyağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • Kırmızı Biber
  • Yapılışı

    1. Çiğ Kıyma, küçük küçük doğranmış soğan, domates, maydanoz, tereyağ, tuz, karabiber, kırmızı biber, biber salçası karıştırılarak iç hazırlanır.

      Ekmek Hamurundan ceviz büyüklüğünde parçalar alınır ve un serperek oklava ile açılır. Kıyması yayılır. Orta Isılı Fırında pişirilir.

      Sıcakken servis yapınız. Afiyet olsun.