Lahana-Sebze Corbasi tarifi
  • Malzemeler

    • 1 beyaz lahana
    • 8 baş kuru soğan
    • 1 demet taze soğan
    • 8-10 adet havuç
    • 4-6 büyük domates
    • 1-2 yemek kaşığı salça
    • 200-300 gram taze fasülye
    • kereviz
    • 500 ml su
    • tuz
    • karabiber
    • pulbiber
  • Yapılışı

    1. Lahanayi, soganlari, havuclari kücük, kücük dogra, domatesi rendele, tencereye suyla beraber koy, en son fasülye. baharatlari ilave et, 30 dakika kaynat. Sebzeler cok dagilmasin.
      NOT: kereviz isteyen koyabilir. Afiyet olsun.
      Aciktiginiz her an yiyebilirsiniz. Günde 500 g, verebiliyorsunuz. Bir tavsiye daha! Ben her iki günde, 1 saat kosuyorum, her seyden az yiyorum, saat altidan sonra hayir. Üc haftada 4 kg zayifladim.

      Bize bu tarifi Almanya dan yollayan ElenNur hanima tessekkur ederiz.