Mozaik pasta tarifi
  • Malzemeler

    • 450 gram (2 paket) petit beurre bisküvi
    • 500 gram (10 çorba kaşığı) nutella
    • Yarım bardak su bardağı süt
    • Şekerli krema için
    • (İsteğe bağlı) 100 gram siyah çikolata
    • 100 gram (2 çorba kaşığı) nutella
    • Süslemek için
    • Kavrulmuş fındık
  • Yapılışı

    1. Bisküvileri büyük parçalar halinde ufalayın sütü bisküvilerin üstüne dökün nutella ekleyin ve yoğun bir karışım haline gelene kadar karıştırın. Karışımı selofan bir torbaya koyun ve arzu ettiğiniz şekilde kalıba dökün soğuması için buzdolabına yerleştirin.

      Şekerli kremayı hazırlamak için çikolatayı benmaride eritin ve nutellayı çikolatayla karıştırın. Kalıbı servis tabağına yerleştirin ve şekerli kremayla kaplayın son olarak kavrulmuş fındıklarla süleyin.