Limonlu Bisküvi Pastası Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri

Limonlu Bisküvi Pastası tarifi
  • Malzemeler

    • 2 Limon Kabuğu Rendesi ve Suyu
    • 4 bardak su
    • 1.5 bardak toz şeker
    • 1 bardak buğdaş Nişastası
    • 1 Vanilya
    • 1 Yumurta Sarısı
    • 1 Çorba kaşığı katı yağ
    • 1 Paket Petibör Bisküvi
  • Yapılışı

    1. 2 limon kabuğu rendesi ve suyu ile 4 bardak su, buğday nişastası, toz şeker devamlı karıştırılarak pişirilir.

      Soğumaya başladığında yağ ve yumurta ilave edilir. 5 dakika mikserle çırpılır.

      Borcama, 1 kat muhallebi 1 kat bisküvi olarak döşenir. En üstte muhallebi fazlaca olur. İsteğe göre üzeri süslenir.