Limonlu Bisküvi Pastası Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri
Limonlu Bisküvi Pastası
-
Malzemeler
- 2 Limon Kabuğu Rendesi ve Suyu
- 4 bardak su
- 1.5 bardak toz şeker
- 1 bardak buğdaş Nişastası
- 1 Vanilya
- 1 Yumurta Sarısı
- 1 Çorba kaşığı katı yağ
- 1 Paket Petibör Bisküvi
-
Yapılışı
-
2 limon kabuğu rendesi ve suyu ile 4 bardak su, buğday nişastası, toz şeker devamlı karıştırılarak pişirilir.
Soğumaya başladığında yağ ve yumurta ilave edilir. 5 dakika mikserle çırpılır.
Borcama, 1 kat muhallebi 1 kat bisküvi olarak döşenir. En üstte muhallebi fazlaca olur. İsteğe göre üzeri süslenir.
-
2 limon kabuğu rendesi ve suyu ile 4 bardak su, buğday nişastası, toz şeker devamlı karıştırılarak pişirilir.