Tavuk dürüm tarifi
  • Malzemeler

    • 500 gram kuşbaşı doğranmış piliç göğsü
    • 4 diş sarımsak
    • 4 çorba kaşığı zeytinyağ
    • 1 tatlı kaşığı pulbiber
    • Tuz ve karabiber.
    • Salatası için
    • 3 adet domates
    • 1 adet kırmızı soğan
    • 2 adet sivribiber
    • 4 adet lavaş ekmeği
    • 6 yaprak marul
  • Yapılışı

    1. Piliç etlerini baharatlarla harmanlayıp bir süre bekletin. Tavuk etlerini fırın ızgarasında kızarıncaya kadar pişirin. Tüm salata malzemesini küçük küçük doğrayıp iyice karıştırın. Lavaş ekmeklerinin içine önce salatayı sonra tavuk etlerini yayıp dürüm şeklinde sararak servis yapın.