Müsli Bar -Glutensiz Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri
Müsli Bar -Glutensiz
-
Malzemeler
- 350 gram glutensiz müsli
- 200 gram kıyılmış hurma
- 1 tatlı kaşığı karışık baharat
- 1/2 su bardağı ılık suda eritilmiş ballı şurup
- (veya tatlandırıcı olarak kullanmak istediğiniz bir şeker şurubu)
- 3/4 su bardağı glütensiz sade un
- 2 hafif çırpılmış yumurta
-
Yapılışı
-
Kuru malzemeleri bir kasede karıştırın.
Yumurta ve şurubu ekleyin, tüm malzemeler birleşip yapışkan hale gelene kadar iyice karıştırın.
Yaklaşık 2 cm kalınlığında bir lazanya boyutundaki tepsiye bastırın.
Ortalama bir fırında (180 ° C) yaklaşık 30 dakika veya altın rengine kadar pişirin.
-
Kuru malzemeleri bir kasede karıştırın.