Beyaz çikolatalı mus tarifi
  • Malzemeler

    • 1 su bardağı krem şanti
    • 2 yumurta akı
    • 3 çorba kaşığı tereyağı
    • 200 gram beyaz çikolata
    • 2 çay kaşığı gülsuyu
    • 120 gram bitter çikolata
  • Yapılışı

    1. Hazır kutu krem şantiyi tarife göre koyulaşıncaya kadar çırpalım.

      Yumurta aklarını, iyice sertleşip karlaşana kadar çırpalım.

      Büyük bir kasede benmari şekilde eritilmiş beyaz çikolata ile oda sıcaklığındaki tereyağını, mikser kullanarak, krema haline gelinceye ve soğuyuncaya kadar çırpalım.

      Soğuttuğumuz karışıma sırasıyla kremayı, gülsuyunu ve sertleşip karlaşmış yumurta aklarını yedirelim.Musumuzu 6 ayrı eritilmiş bitter çikolatayı eşit şekilde paylaştırarak servis yapalım.