Meyveli Jöle tarifi
  • Malzemeler

    • 1 paket vanilyalı puding
    • 3 su bardağı süt
    • 2'şer adet armut, elma ve muz
    • 1 su bardağı dondurulmuş vişne
    • 1 paket vişneli jöle
  • Yapılışı

    1. Vanilyayı pudingi 3 su bardağı sütle bir tencereye alalım.Devamlı karıştırarak orta hararetli ocakta pişirelim.

      Pudingi kupların yarısını dolduracak şekilde paylaştıralım. Muz, vişne, kabukları soyulmuş elma ve armutları küp küp doğrayıp karıştıralım. Karışık meyveleri pudingin üzerine paylaştıralım.

      Toz jöleyi, paketin üzerindeki tarife göre pişirelim. Meyvelerin üzerine gezdirip, buzdolabında 1-2 saat bekleterek soğuk olarak servis yapalım. Afiyet olsun.