Köstebek pasta (eti puf) Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri

Köstebek pasta (eti puf) tarifi
  • Malzemeler

    • 4 yumurta,
    • 4 fincan un,
    • 4 fincan şeker,
    • 1 fincan su,
    • 3 yemek kaşığı kakao
    • 1\'er paket kabartma tozu ve vanilya ,
    • pasta kreması ve süt
  • Yapılışı

    1. Öncelikle pasta kremasını yapıp dinlenmesi için dolaba kaldırırız. kremayı yaparken yarım su bardağı ile yaparsak daha güzel sonuç alırız... diğer malzemeleri hamur haline getirip fırına veririz. pişen keki soğuduktan sonra isteğe göre çay bardağı veya su bardağı ile keserek yuvarlak çıkarırız kalan kenar parçaları robotta çeker kum haline getiririz.kremayı kaşık yardımı ile çıkardığımız yuvarlak kekin üzerine top seklinde koyarız.üzerini kum kek ile iyice kaplarız. isteğe göre kremayı koyduğumuzda üzerini pasta süsü ile kaplarsak eti puf yapmış oluruz. umaım beğenirsiniz hepinize afiyet olsun.

      Bize bu tarifi Ankaradan yollayan Emine hanıma teşekkür ederiz.