Çilekli Kup tarifi
  • Malzemeler

    • 2 su bardağı diyet yoğurt
    • 2 çorba kaşığı bal
    • 1 tutam vanilya
    • 1 su bardağı çilek
    • 8 adet Eti Limon Lifli Kepekli Bisküvi (veya Eti Tarçınlı Kepekli Bisküvi)
  • Yapılışı

    1. Çilekleri vanilya, yoğurt ve balla blendırdan geçirin. Bisküvileri havanda dövün. Kup bardaklarına bir kat yoğurt, bir kat bisküvi koymak suretiyle malzemeyi bitirin. En üstlerine birer çilek koyup soğutun ve soğuk olarak servis edin.
      Bir Posiyonun Besin Değerleri:
      Enerji (kcal): 176
      Protein (gr): 11,05
      Yağ (gram): 4,9
      Karbonhidrat (gr): 33,6
      Lif (gr): 4,3