Ton balıklı makarna tarifi
  • Malzemeler

    • 500gr.burgu makarna
    • 500gr.domates sosu
    • 1 paket krema (200ml)
    • 1 kutu tonbaligi(150gr)
    • 400gr.kasarpeyniri(rendele)
    • 1 kasik kekik
    • 1 tatlı kaşığı pulbiber
    • 2 kasik sıvıyağ ve tuz
  • Yapılışı

    1. Makarnayı 2 kaşık sıvıyağ ile haşlayın.Süzün ve bir fırın tepsisine yayın.Ufak bir tencereye sosu,kremayı,süzülmüş ve didiklenmis tonbalığını,kekiği,pulbiberi ve tuzu ekleyin hepsini kaynatın,bu sosu tepsideki makarnaya ekleyin ve karıştırın.Tepsiye her tarafı eşit şekilde yayın.En son üzerine kaşar rendesini serpin ve 220 dereceli fırında pişirin.
      Ketchup ile cok lezzetli oluyor
      Afiyet olsun....

      Mutlaka deneyin hem cok lezzetli hem de cok kolay...Bize bu tarifi yollayan Hacer hanıma teşekkür ederiz.