Baklava Hamuru tarifi
  • Malzemeler

    • 2 su bardağı un
    • 2 adet yumurta
    • Yarım su bardağı su
    • 1 su bardağı nişasta
    • 200 gram tereyağı
    • Bir tutam tuz
  • Yapılışı

    1. Unun ortasını havuz gibi açın.Yumurta, tuz ve su ilave ederek kulak memesi kıvamında hamur yoğurun.Küçük parçalara ayırıp ince yufkalar açın.

      Gelen yorumlardan :
      bende bir tarif verem 23/12/2007 , 21:19
      2 bardak süt 2 yumurta 2 bardak sıvı yağ yarim cay badaği sirke bir corba kaşiği yoğurt kabarma tozu hepsını beraber yoğurup kulak memesı yumuşaklıği olacok ceviz büyülüğünde 10 tane koparıp üst üste koyun aralarına nişasta serpin