Yoğurtlu kebap tarifi
  • Malzemeler

    • 600 gram kıyma
    • 800 gram yoğurt
    • 4 kahve fincanı tereyağ
    • 6 pide ekmeği
    • 1 baş sarımsak
    • 4-5 dal maydanoz
    • Tuz ve karabiber
  • Yapılışı

    1. Terayağında kıymayı kavurun.Dövülmüş sarımsak ,tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.Pide ekmeklerini küp şeklinde doğrayıp bir tepsiye yerleştirin.Çırpılmış yoğurdu ekmekleri örtecek şekilde üzerine yayın.Hazırladığınız kıymalı karışımı yoğurdun üzerini kapatacak şekilde yerleştirin.
      Yoğurtlu kebabı servis tabaklarına paylaştırın.
      Üzerlerini kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.