Kremalı mantarlı tavuk göğüsü Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri

Kremalı mantarlı tavuk göğüsü tarifi
  • Malzemeler

    • 1 parça tavuk göğüsü
    • 4 adet kültür mantarı
    • 1 küçük soğan
    • 1 çay bardağı cream fresh
    • 1/2 çay bardağı zeytin yağı
    • 1/2 çay bardağı beyaz şarap
    • yeterince tuz
  • Yapılışı

    1. Tavuk göğüsünü fileto şeklinde ikiye ayırın ve zeytin yağında yüksek ateşte 1 dakika kızartın.

      İri parçalar halinde doğranmış soğan ve mantarı ekleyin ve bu şekilde 1 dakika daha pişirin.

      Şarabı ekleyin (dikkat: şarap parlayabilir) yaklaşık 30 saniye kadar pişirdikten sonra ateşi kısıp cream fresh ve tuz ekleyip 30 saniye daha pişirin.