Çikotop tarifi
  • Malzemeler

    • 3 adet elma
    • 500gram betibör bisküvi
    • 100gram ceviz
    • 1 paket çikolata sosu
    • Üzeri için
    • 1 su bardağı dövülmüş antep fıstığı
  • Yapılışı

    1. Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin.Bisküvi ve cevizleri dövüp,rendelenmiş elma ile karıştırıp,yoğurun.Yoğurduğunuz karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayın.Çikolata sosunu pişirip ılıtın.Hazırladığınız topları çikolata sosuna bulayıp servis tabağına alın.Üzerine dövülmüş antep fıstığını serpin.Buzdolabında 1 saat bekletip servis yapın.

      Bize bu tarifi İstanbuldan gönderen Tuğçe Hanıma teşekkur ederiz.