Sarımsaklı biftek tarifi
  • Malzemeler

    • 1 kilo biftek
    • yarım demet maydanoz
    • 1 baş sarımsak
    • 1 yemek kaşığı salça,
    • su ,tuz,kürdan
    • garnitür için
    • brüksel lahanası
    • su,un,tuz ve patates kızartması
  • Yapılışı

    1. Sarımsakları ayıklayıp folyolayın fırına verin maynanozları ince kıyın fırınlanmış sarımsakla karıştırın bifteklerin içine sürün rulo yapıp kürdanlayın borcama dizin salça.tuz,karabiberi suyla karıştırın fırınlayın. Brükselleri suda haşlayın kalan suyuna unu ekleyin hafifce çevirerek pişirin. Biftekleri servis tabağına alın yanına brüksel lahanası patates kızartması ve pilavla servis yapın.

      Bize bu tarifi İstanbul'dan gönderen Nuran Gülseren Hanıma teşşekür ederiz.