Tepe pasta tarifi
  • Malzemeler

    • 2 paket krem şanti
    • 1 kek
    • (hazır veye sizin yaptığınız olabilir)
    • 1 paket çikolata sosu
    • süsleme için
    • hindistan cevizi
    • veya öğütülmüş fındık
    • isteğe bağlı
  • Yapılışı

    1. Çok pratik ve olağanüstü lezzetli bir pasta.Yaptığımız keki soğuttuktan sonra ortasından bölüp küçük küçük kesiyoruz.Küp küp olacak şekilde.Bu kek önceden yaptığımız ve yenmeyip kalan bir kek de olabilir tabiki.Bu keki krem şanti yaptığımız kaba boşaltıyoruz.Kabın büyük olması işimize yarar çünkü keki bu kapta krem şantiyle yoğurmamız gerekcek.Tabi bu işlemi yaparken kekin şeklinin bozulmamasına dikkat edioruz .Çünkü daha sonra güzel bir görüntü çıkmaz ortaya tahminimce:)Yoğurma işlemini bir kaşıkla yapmamız işimize yarar.El kullanmayalım lütfen.Sonra yoğurduğumuz keki pastayı servise edeceğimiz tabağa veya borcama boşaltalım ve bir tepe şekli verelim.Üstüne soğuttuğumuz çikolata sosunu yayarak boşaltalım ve biraz buzdolabında beklettikten sonra pastamız hazırr AFİYET OLSUN...

      Bize bu tarifi Trabzon dan yollayan Çağrı beye teşekkür ederiz.