Mantarlı tavuk göğsü Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri

Mantarlı tavuk göğsü tarifi
  • Malzemeler

    • 6 adet tavuk göğsü açılmış
    • 1 paket galeta unu
    • 1 paket mantar
    • 250 gram kaşar peyniri
    • 3 adet yumurta
    • tuz ve pulbiber
  • Yapılışı

    1. Mantarları güzelce yıkayıp ince ince doğruyalım, bir tavada pulbiberle 3-4dk soteliyelim. Tavuk gögsünün içine mantarı ve rendelenmiş kaşar peynirini koyup rulo haline getirelim ve bir kürdan yardimiyla tavuk gögsunun acik kalan yerlerini tuturalim. Kirdigimiz yumurtanin icine yeterince tuz atip cirpalim daha sonra tavuklari yumurtaya bulayip sonra hemen galeta ununa bulayip daha önce kizdirilmis yagda tavuklari kizartmaya birakalim. iyice piştikten sonra servis tabagina alip sicak servis edebiliriz. afiyet olsun...

      Bize bu tarifi Adana'dan gönderen Gözde Hanıma teşekkür ederiz.