Tavuklu Krep tarifi
  • Malzemeler

    • 2 adet tavuk budu
    • 1 adet kuru soğan
    • 2 adet yufka
    • 1 çay bardağı yoğurt
    • 2 çorba kaşığı sıvı yağ
    • Tuz
    • Karabiber
  • Yapılışı

    1. Tavuk butlarını küçük parçalar halinde doğrayın.

      Tavaya bir miktar sıvı yağ koyup küçük küçük doğranmış soğanları kavurun. Tavuk etlerini ekleyip kavurmaya devam edin.

      Baharatları koyup karıştırın. Yufkaları dört parçaya bölün. Bir kapta yoğurtla sıvı yağı çırpıp yufkaların üzerine sürün.

      Yufkaların ortalarına tavuklu içten koyup kapatın. Börekleri tepsiye dizip, 180 derece ısıda üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.