Et Salatası tarifi
  • Malzemeler

    • Tavuk veya Et parçası
    • Katı yumurta
    • 1 çorba kaşığı kapari
    • 100 gram rendelenmiş gravyer peyniri
    • 1 tutam tuz
    • Karabiber
    • Bir kaşık limon suyu
    • Bir kaşık zeytinyağı
  • Yapılışı

    1. Evinizde artmış haşlanmış tavuk veya et parçası varsa atmayınız. Küçük küçük parçalara bölünüz. Buna küçük parçalara bölünmüş katı yumurtayı, bir çorba kaşığı kapariyi, 100 gr. Rendelenmiş gravyer peynirini, 1 tutam tuzu, karabiberi, bir kaşık limon suyunu ve bir kaşık zeytinyağını katınız. İyice karıştırınız ve uzunca bir tabağa yerleştiriniz. Üzerine de önceden hazırlanmış mayonezi döktükten ve süsledikten sonra servis yapınız