Pide haşlaması Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri
Pide haşlaması
-
Malzemeler
- 1 adet pastane pidesi
- 2 kaşık tereyağı
- 1 su bardağı
- 1 çay bardağı şeker
- Fındık veya Ceviz
-
Yapılışı
-
1 adet pastane pidesini küçük küçük parçalar halinde kesin. Bir tencerede 2 kaşık tereyağını kızdırın. Tereyağına 1 su bardağı su ve 1 çay bardağı şekeri ekleyip, kaynatın.
Hazırladığınız karışıma pideleri ilave edin. Kısık ateşte pideler suyunu çekene dek pişirin. Üzerine arzuya göre fındık veya ceviz serpip servis yapın.
-
1 adet pastane pidesini küçük küçük parçalar halinde kesin. Bir tencerede 2 kaşık tereyağını kızdırın. Tereyağına 1 su bardağı su ve 1 çay bardağı şekeri ekleyip, kaynatın.