Pandispanya tarifi
  • Malzemeler

    • 7 adet Yumurta
    • 1 Su bardağı toz şeker
    • 2 Su bardağı un
    • Yarım paket vanilya
    • 1 Çay kaşığı limon kabuğu rendesi
  • Yapılışı

    1. Una vanilya katıp eleyiniz. Kek kalıbını yağlayıp yağlı kağıt yerleştiriniz.
      Yumurta ile toz şekeri bir kapta koyu boza kıvamına gelinceye kadar çırpınız.
      unu ve limon kabuğu rendesini de katıp yavaşça karıştırınız. Sulanmaması için çırpmayınız. Kalıba döküp hafif hararetli fırında 40-50 dk. pişiriniz.
      Kalıp ılıklaşınca pandispanyanın çevresini bıçakla kalıptan kurtarıp ters çevirin kağıdını da çıkarın. Afiyet olsun.