Domates soslu hindi kuşbaşı but biftek Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri

Domates soslu hindi kuşbaşı but biftek tarifi
  • Malzemeler

    • Yarım kilo hindi kuşbaşı but biftek
    • 4-5 adet iri domates
    • 2-3 diş sarımsak
    • 1 adet soğan
    • Sıvıyağ
    • Sıcak su
    • Kekik ve tuz
  • Yapılışı

    1. Sıvıyağ içinde soğan ve sarımsakları 2-3 dakika soteleyin.Sonra biberleri ekleyin.5 dk. pişirip etleri atın.

      Etlerin her tarafı beyazlaşsın.Bu arada domatesleri ikiye kesip rendeleyin.Domates sosunu etlerin üzerine döküp tuzunu ayarlayın.

      Kekikiğini serpip bir çay bardağı kadarda dibine tutmayacak kadarda sıcak su ekleyip kapağını kapatıp pişmeye bırakın.Afiyet olsun.

      İsteğe göre içerisine patates ve bezelyede koyabilirsiniz.