Maydanozlu pratik tavuk göğsü pane Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri

Maydanozlu pratik tavuk göğsü pane tarifi
  • Malzemeler

    • 2 adet tavuk göğsü
    • 80 gram parmesan peyniri
    • 1 demet maydanoz
    • 1 adet yumurta
    • Karabiber
    • Kızartmak için
    • Yağ
  • Yapılışı

    1. Tavuk etlerini ortasından incelmeleri için yanlamasına kesip döverek inceltin. Karabiber serpin.

      Bir kase içine parmesan peynirini rendeleyin. Maydanozları doğrayıp parmesan ile karıştırın. Ayrı bir kapta, çatal ile yumurtayı çırpın.

      Ocağın üzerinde derin bir tavada yağı ısıtın.

      Öncelikle parmesan-maydanoz karışımına tavuk etlerini bulayıp ve daha sonra yumurtaya batırıp yağda pembeleşene kadar kızartın.

      Afiyet olsun.