Kolay cheesecake tarifi
  • Malzemeler

    • 2 paket labne peyniri
    • 200 gram şeker
    • 1 paket vanilya
    • 4 yumurta
    • Alt taban için
    • 2 paket petibör bisküvi
    • 100 gram yumuşak tereyağı
    • Yaban mersini reçeli (veya istediğiniz bir reçel)
  • Yapılışı

    1. Öncelikle cheesecakimizin alt tabanını oluşturmak için bisküvileri robottan geçirerek un haline getirin.

      Önceden eritilmiş tereyağı ile karıştırın
      ve 23 cm ?lik kelepçeli bir kalıba bu hamuru yerlestirin.

      Bir kapta labne peyniri ile 200 gr. şekeri çırpıp vanilyayı da ekleyin.
      Yumurtalarıda kırıp iyice karıştırın.Kremayı kalıptakı hamurun üstüne dökün.

      170°C fırında 25 dk. pişirin.Biraz ılınınca üzerine yaban mersinli veya herhangi bir reçeli güzelce döküp buzdolabında dinlendirmeye alın.

      Afiyet olsun.