Muzlu Kremalı Pasta tarifi
  • Malzemeler

    • 2 Yumurta
    • Yarım su bardağı şeker
    • Yarım su bardağı süt
    • Yarım su bardağı sıvıyağ
    • 2 fincan nişasta
    • 1 kabartma tozu
    • 1 vanilya
    • 2 bardak un
    • Üzeri için
    • Pasta kreması muzlu jöle ve muz
  • Yapılışı

    1. Yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz diğer malzemeleri de ekleyip karıştırın yağlanmış yuvarlak borcama döküyoruz.

      175 derece önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz kek pişip soğuduktan sonra pasta kremasını 2 bardak sütle çırpıp kekin üzerine sürüyoruz.

      Muz dilimlerini üzerine döşeyip hazırladığımız jöleyi üzerine döküp dolapta soğumaya bırakıyoruz sonra dilimleyip afiyet le yiyoruz.