Cezerye tarifi
  • Malzemeler

    • 4-5 su bardagi rendelenmis havuç
    • 2 su bardagi seker
    • 1 paket petit beurre biskuvi
    • Yarım su bardagi cekilmis fındık
    • Yarım su bardagi cekilmis ceviz
    • 1 paket vanilya
    • Hindistan cevizi rendesi
  • Yapılışı

    1. Rendelenmiş havuçları tenceremize alalım şekerini ilave edelim suyunu çekene kadar pişirelim.

      Ceviz ve fındığı ekleyelim biraz daha pişirelim.

      Elimizle ufalayalım bisküvileri soğuyan harcımıza ilave edelim.

      Güzelce yoğuralım elimizle ceviz büyüklüğünde koparıp yuvarlayıp hindistan cevizine bulayıp servis etmek için sunum tabağımıza koyalım.

      Ben üzerlerine kürdan koydum yemesi dahada kolaylaştı.

      Afiyet olsun....