Elmas Kurabiye tarifi
  • Malzemeler

    • 1 paket yumuşak margarin
    • 1 su bardağı purda şekeri
    • Yarım çay bardağı süt
    • Yarım çay bardağı sıvı yağ
    • 2 yemek kaşığı nişasta
    • 3 yemek kaşığı kakao
    • 1 paket kabartma tozu
    • Yeterince un
    • Üzeri için
    • Toz şeker ve çikolata sosu(nutella)
  • Yapılışı

    1. Yoğurma kabına malzemelerimizi alıp yumuşak bir hamur elde ediyoruz.

      Hamurdan cevizden biraz büyük parçalar koparıp yuvarlıyoruz ve şekere bulayıp ortasını parmağımızla hafif bastırıp tepsiye diziyoruz.

      Önceden ısınmış 170 derece fırında pişiriyoruz.

      Fırından çıkarıp soğuttuktan sonra ortasındaki boşluklara nutella veya çikolata sosu doldurup servis yapıyoruz.