Boncuk Kurabiye tarifi
  • Malzemeler

    • 1 paket yumuşak margarin
    • 1 su bardağı şeker
    • 1 çay bardağı yoğurt
    • 1 çay bardağı sıvı yağ
    • 2 çorba kaşığı nişasta
    • 1 çay kaşığı mahlep
    • 1 paket kabartma tozu
    • 1 paket vanilya
    • Yeterince un
    • Süslemek için
    • Boncuk şekerleme
  • Yapılışı

    1. Hamur yoğurma kabımıza margarin ve şekeri alıp şeker eriyene kadar çırpıyoruz.

      Daha sonra diğer malzemeleri sırasıyla ilave edip yumuşak bir hamur elde ediyoruz.

      Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlıyoruz ve boncuk şekerlemelere batırarak tepsiye diziyoruz.

      Önceden ısınmış 200 derece fırında pişiriyoruz.