Cocostar  tarifi
  • Malzemeler

    • 220 gram rendelenmiş hindistan cevizi
    • 200 gram şeker
    • 120 ml. su
    • 1 yemek kaşığı vanilya özü
    • Kaplama için
    • 200 gram eritilecek bitter çikolata
    • 25 gram tereyağı
  • Yapılışı

    1. Suyu, şeker ve vanilya ile bir tencereye koyun, şeker tamamen eriyene kadar karıştırın.

      Sadece şekerin mükemmel bir şekilde çözülmesini sağlamak yeterlidir. Kaynatmanıza gerek yok.

      Sıcakken hemen hindistan cevizini ekleyerek hamur kıvamına getirin.


      Karışımın soğuması için buzdolabında birkaç saat dinlendirin.
      Soğuduktan sonra topları oluşturun.Ellerinize yapışmaması için eldiven

      Çikolatayı tereyağı ile birlikte eritin.
      Hindistan cevizi toplarına kürdan batırıp