Etli Sebze Yemeği tarifi
  • Malzemeler

    • 1.5 çorba kaşığı margarin
    • Yarım kg kuşbaşı dana eti
    • 1 adet soğan
    • 2 adet domates
    • 3 adet biber
    • 1 adet patates
    • 1 adet patlıcan
    • 1 adet kabak
    • 6 adet Brüksel lahanası
    • Tuz ve karabiber
  • Yapılışı

    1. Dana etlerimizi haşlayıp daha sonra tencerede margarinle kavuralım, soğanı, küp doğranmış domatesi ekleyelim. Bir-iki çevirelim.

      Patlıcan, kabak, biber ve patatesi küçük küçük doğrayalım. Tencereye ekleyip, sote edelim.

      Brüksel lahanasını ayrı bir yerde haşlayıp tencereye ilave edelim. Tuz ve karabiberini katıp, sebzeler iyice pişirelim. Tenceremizi ocaktan alıp, üzerini ince kıyılmış maydonozla süsleyip, servis yapalım.