Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Beslenme Portalı

E-posta Şifre giris

Burclara gore diet 4 « Geri

eposta E-posta 15.10.2009'de eklendi.
Burclara gore diet 4 Su olmadan asla!

Disiplinli ve ölçülü oğlaklar kolay kolay kilo almaz. Yaşam boyu kalsiyuma ihtiyaç duyan bu burcun insanları için deniz ürünleri idealdir.
Vücutlarına ve güzelliklerine çok değer veren kovalar formda kalmak için her türlü fedakarlığa kolaylıkla katlanır, estetik yaptırmaktan çekinmez.
Dengesiz aldıkları kilolarla zaman içinde vücut ölçüleri bozulan balıklar, rejimin yanı sıra spor yapmaya da ağırlık vermelidir.

OĞLAK:
Kalsiyum içeren gıdalara yönelin
Geleneksel yapıları ile güçlü bir irade sergilerler. Çevresindeki herkesin saygısını kolayca kazanırlar. Hiçbir şeyi şansa bırakmadıklarından, hesapçılıkları ile tanınırlar. Düzenlidirler. Küçük yaşlarda dirençsizdirler, fakat çocukluk hastalıklarını atlattıktan sonra, vücutları daha dirençli olur. Ölçülü ve disiplinli oldukları için, fazla yemek yemezler. Hastalanacaklarını anladıkları zaman, kendilerine özen gösterirler. Doktor ve ilaçla araları hiç iyi değildir. Hasta olurlarsa doktorun tüm isteklerini yerine getirirler. Acılara dayanıklıdırlar. Kemikleri zayıftır. Romatizmal hastalıklara yatkındır. Sinirsel rahatsızlıklara ve melankoliye meyillidirler. Yalnızlık duyguları onları karamsar yapar. İnce yapılı ve uzun bacaklı oğlaklar, ince bir yüze ve belirgin bir çeneye sahiptir. Saçları genelde siyahtır. Fotojenik oğlaklara model dünyasında çok sık rastanır. Ciltleri yıllar geçtikçe daha genç olur. Sıvılarla arası iyidir, su içmeyi sever. Bağırsak problemlerinden kurtulmak için lifli gıdalara yönelmelidirler. Oğlak, kemik yapısını simgelediği için, kalsiyuma yaşam boyu ihtiyaç duyarlar. Deniz ürünleri sağlıkları için idealdir. Ayrıca çilek ve incir, ceviz, kereviz ıspanak, başlıca gıdalarıdır.


3 günde 2 kilo verecekleri özel diyet günde 2 litre su ile desteklenmeli.

1.GÜN:
KAHVALTI:
Bir bardak sıcak süt, bir dilim ekmek, kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir, iki galeta veya dört tane diyet bisküvi, şekersiz çay ve kahve.
ÖĞLEN:
Izgara balık, haşlanmış sebze, bol yeşil salata, bir dilim kepek ekmek. Öğün arasında iki ceviz ve bir bardak diyet süt.
AKŞAM:
İki dilim kepek ekmek, iki dilim dil peyniri, bir domates ve bir salatalık, şekersiz çay ve kahve.
Arada bir porsiyon meyve bir bardak diyet süt. Yatarken bir fincan yeşil çay.

2.GÜN:
KAHVALTI:
Bir bardak süt içinde yulaf ezmesi ve bir porsiyon meyve. Daha sonra şekersiz çay ve kahve. Arada dört adet diyet bisküvi, şekersiz çay ve kahve.
ÖĞLEN:
Ton balıklı yeşil salata, bir adet armut. Arada küçük bir dil peyniri ve bir dilim kepek ekmek.
AKŞAM:
Bol yeşil salata, haşlanmış her hangi bir sebze, bir kase diyet yoğurt. Arada bir dilim karpuz ve yatarken bir fincan yeşil çay.

3.GÜN:
KAHVALTI:
Bir dilim kepek, bir dilim dil peyniri, bir salatalık, bir domates, şekersiz çay ve kahve. Arada bir meyve.
ÖĞLEN:
Zeytinyağlı tavuklu salata. Arada 1 kase diyet yoğurt.
AKŞAM:
Yoğurtlu sebze yemeği ( Bir kaşık zeytin yağı ile pişirilecek), haşlanmış tavuk. Yatarken bir bardak diyet süt.

KOVA:
Yemeğin de ilginç olanını severler
Açık fikirli ve düşüncelerini eyleme dönüştürdükleri zaman mutlu olan kişilerdir. Ekip çalışmasını severler. Kendi doğrularıyla hareket etmekten hoşlanırlar. Metabolizmaları çok hassastır. Doğal ilaçlar vücutlarında daha iyi etki yapar. Biyoenerji, akapunktur gibi alternatif tedavi yöntemleriyle ilgilenirler. Bir anda başlayan ve iz bırakmadan ilginç bir şekilde iyileşen hastalıklara yakalanabilirler. Bilekleri çok hassas olan kovalar spor yaparken dikkatli olmalıdır. Aynı anda bir çok şeyi yapmaya kalkan kovalar, spor yapmazlarsa, elektriksel enerjilerini boşaltma konusunda zorluk çekebilirler. Vücutlarına çok değer verirler. En küçük rahatsızlıklarda paniğe kapılırlar ve hemen doktora koşarlar. Formlarını korumak için, her türlü faaliyete katılır, estetik yaptırmaktan çekinmezler. Orta ve uzun bir boy, düzgün bir beden, açık sarı saçlar, koyu renk gözler en belirgin özellikleridir. Bakımlı kovaların yüzleri çok güzeldir. İlginç yemekleri seven kovalar, organizmaları için gerekli olan meyve ve sebze tarzını benimsemeli ve kan dolaşımını rahatlatacak yiyecekleri seçmelidir. Kovalar aynı zaman da lenf bezlerini temsil ettiği için, bağışıklık sitemini kuvvetlendirecek beslenme türünü tercih etmeliler. Lahana , balık, ceviz, mercimek, havuç, süt tercih edilen gıdalar olmalıdır.

1.GÜN:
KAHVALTI:
Aç karnına iki bardak limonlu su, diyet peynirli kepek ekmekle yapılan sandviç, bir domates, bir sivri biber, şekersiz çay.
ÖĞLEN:
Bir dilim diyet ekmek, bir tabak bol limonlu yeşil salata. Arada iki dilim karpuz.
AKŞAM
Bir tabak yağsız mercimek yemeği, bol yeşil salata, ara öğün bir kivi. Yatarken bir bardak yeşil çay.

2.GÜN:
KAHVALTI:
Aç karnına iki bardak limonlu su, bir porsiyon meyve. Arada iki galeta bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir.
ÖĞLEN:
Tavuk ızgara, haşlama lahana ( üzerine limon ve biraz zeytinyağı ) Ara öğünlerde bir tabak meyve.
AKŞAM:
Bir tabak yağsız ıspanak yemeği, bir kase diyet yoğurt. Arada bir elma. Yatarken, bir fincan yeşil çay.

3. GÜN:
KAHVALTI:
Bir bardak diyet süt, bir tane elma. Arada iki diyet bisküvi, bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir.
ÖĞLEN:
Bir diyet ekmekle yapılan sosisli sandviç, bir tane armut.
AKŞAM:
Izgara balık, haşlanmış ıspanak, bir kase çilek. Arada bir bardak yeşil çay.

BALIK:
Şekerle aranızın açılması gerekiyor!
Etrafında tüm negatif ve pozitif enerjiyi üstlerine çekerek, bulundukları ortamın tüm elektriğini ayna gibi çevrelerine yansıtırlar. Son derece hassastırlar. Hayaller ve gerçekler arasında sıkışıp kalırlar. Zodyak'ın en melankolik burcudur. Sürekli problemlerini düşünüp çevrelerinden koparlar. Sürekli uykusuzluk çekerler. Sinirleri hassastır. Alkol ve uyuşturucuya yönelme olasılıkları yüksektir. Astrolojik araştırmalara göre intihar vakaların çoğuna balıklarda rastlanmıştır. Psikologlara en çok gidenler de balıklardır. Kış, onlar için çok zor geçer. Soğuk algınlığına çabuk yakalanır, tüm mevsimi ellerinde mendille geçirirler. Ayakları çok hassas olduğu için en küçük bir üşütmede, karın ağrısı çekerler ve çok çabuk yatağa düşerler. Balık etlidirler. Kol ve bacakları kısadır. Soluk tenli, açık kahverengi gözlü, mahmur bakışlıdırlar. Her şeye çok çabuk ağladıkları için, gözleri ıslak gibidir. Balık burcu çok kolay kilo alabilen bir burçtur. Tatlılarla arası oldukça iyidir. Şekerlemelere düşkün oldukları için dişleri çok çabuk çürür. Dengesiz aldıkları kiloları yüzünden zamanla vücut ölçüleri hızla bozulan balıklar, kalsiyuma ihtiyaçları olduğu için az da olsa fındık, ceviz ve badem yemek zorundadırlar. 3 günde 2 kilo verilmesini sağlayan bu diyeti sporla desteklemek gerekiyor.

1.GÜN
KAHVALTI:
Bir bardak sıcak su içine bir kaşık bal, bir kaşık limon. Bir dilim kepek ekmek, bir dilim dil peyniri, bir salatalık.
ÖĞLEN:
Izgara tavuk, bol limonlu salata. Arada 5 tane erik. Şekersiz çay.
AKŞAM:
Izgara balık, bol yeşil salata. Arada bir elma. Yatarken bir fincan yeşil çay.

2.GÜN:
KAHVALTI:
Bir kaşık bal karıştırılmış bir kase yoğurt, bir porsiyon meyve.
ÖĞLEN:
Bir yumurta ile yapılan yağsız omlet, bol yeşil salata. Arada, 5- 6 tane kiraz, şekersiz çay veya kahve.
AKŞAM:
Tercihe göre haşlanmış bir et, bol salata ve beş tane çilek.

3.GÜN:
KAHVALTI:
Bir bardak ballı süt, bir diyet ekmek. Arada bir elma.
ÖĞLEN:
Bir tavuk ızgara, bol limonlu salata. Arada bir armut, şekersiz kahve.
AKŞAM:
Bir yumurta ile yapılan yağsız omlet, bir dilim beyaz peynir, rendelenmiş havuç salatası. Arada bir elma. Yatarken bir fincan yeşil çay.






  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Son Yorumlar

afiyetle

3 malzemeli kurabiye için:

Malesef yağ olarak kullanılmaktadır.

Anonim

3 malzemeli kurabiye için:

Tahin Koymasak Olurmu

nisa.

Çikolata dolgulu portakallı kurabiye için:

Vanilya koymasam olur mu?

merve sarkaya

Ali Nazik için:

Hemen marketten eksikler alınıp yapılıyor

elifim490

Havuçlu cevizli kek için:

Ilk defa bir tarifi becerip yaptım sanıyorum tarifim net ve güzel oluşundan :)

Güncel konular

.

Actifry ile irmik helvası

Actifry ile irmik helvası yapmak mümkün değildir.Çünkü kızartma tarifleri için tasarlanmış bir cihazdır. İrmik helvası genel olarak tavada , ocak üzerinde hazırlanır. irmik helvası geleneksel ta

.

Fonksiyonel Gıda Kurkumin içeren Zerdeçal

Birçok defa duyduğunuz fonksiyonel gıdalardan kurkumin bu listenin baş tacıdır. Günümüz modern yaşamda özellikle sindirim sistemi iltihabı giderek artmaktadır.Zerdeçal içeriğindeki kurkumin ile h

.

En ucuz yemek nedir?

Genel olarak temel gıdaların uygun fiyatlı ve erişilebilir olduğu yerlere göre değişmekle birlikte şu şekilde sıralanabilir. Pirinç Bir çok ülkede temel besindir ve uygun fiyatlı enerji kaynağıd

.

İpek kıvamında topaklanmayan tarhana çorbası nasıl pişirilir?

Hepimizin çok sevdiği tarhana çorbası hele de sıcacık ve ipek gibi bir kıvamda olursa kim hayır diyebilir ki. Bağışıklık sistemine de şifa olan tarhana çorbasını kışın kahvaltılarınız da da kolayl

.

Böreğin altı neden pişmez?

Böreğin altı neden pişmez? Evde böreğin altı üstü gibi tam olarak istediğimiz renkte ve pişmişlikte olmaz. Eğer böreğin altınında üstü gibi pişmesini sağlamak için fırın kabınızın içini yağlamanız

Burclara gore diet 4

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Burclara gore diet 4