Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Beslenme Portalı

E-posta Şifre giris

Burclara gore diet 3 « Geri

eposta E-posta 15.10.2009'de eklendi.
Burclara gore diet 3 Rejimi sporla destekleyin

İç dünyasındaki dalgalanmalar yüzünden aşırı yemek yemeye yönelen teraziler, hassas sinir sistemlerinden etkilenen midelerini korumak için özellikle fosforlu yiyecekler yemeli.
Gizemli ve duygusal akrepler, yanlış beslenme alışkanlıkları yüzünden ileri yaşlarda kolesterol, tansiyon, kalp rahatsızlıkları ve dolaşım bozukluğundan şikayet edebilir.
Hareketli yaylar, spora olan düşkünlüğü sayesinde fazla kilo problemi yaşamasa da, hassas karaciğerini alkol ve düzensiz beslenmenin vereceği zarardan korumalıdır.

TERAZİ
Abur cubur yemeyi bırakın
Terazi bir denge burcudur. En ufak bir dengesizlik, hassas vücutlarını alt üst etmeye yeterlidir. Hastalıklanınca ilgi bekler, bulamadıkları zaman huysuzlaşırlar. İç dünyasındaki dalgalanmalar yüzünden, baş ağrısı ve aşırı yemek yeme eğilimi gösterirler. Sinir sistemleri midelerini etkilediğinden, midedeki asit fazlalığını fosforlu yiyeceklerle dengelemelidirler. Metabolizmaları yavaştır. Baharatlı, soslu, şekerli gıdalara düşkün olması nedeniyle, kilo almaya müsaittir. Ancak, abur cubur yemeyi bıraktığı takdirde kolaylıkla kilo verebilir. Yaşam boyunca egzersiz yapmalıdır. İleri yaşlarda şişmanlık kaçınılmaz olur. Bu burç; böbrekleri, bel bölgesini, omurga ve sırtı simgeler. Ayrıca Venüs etkisinde oldukları için, troidler düzensiz çalışabilir. Kilo problemi olan terazilerin, ara sıra hormon testleri yaptırmaları gerekebilir. İleri yaşlarda romatizmal rahatsızlıklara da aday kişilerdir. Zodyak'ın en güzel kişileri terazilerdir, ancak zaman bu güzellikten çok şey kaybettirebilir. Uzun boylu, ince vücutlu, düz kahverengi saçlı, yuvarlak yüzlü, beyaz tenli ve koyu renk gözlüdürler.


İşte onlara 3 günde 2 kilo kaybettirecek bir diyet. Bol su içip spor yapmayı ihmal etmezlerse, istedikleri kiloya kolayca ulaşacaklardır. Bu diyet kısa aralıklarla tekrarlanabilir.

1.GÜN:
KAHVALTI:
1 bardak suyun içine 1 kaşık bal, 7-8 damla limon koyup aç karnına için. Daha sonra 1 dilim kepek ekmek ve 50gr dil peynirini şekersiz çay veya kahve ile yiyebilirsiniz.
ÖĞLEN:
1 tabak sebze yemeği, 1 kase yoğurt. Arada 1 bardak evde hazırlanmış çilekli süt.
AKŞAM:
3 kaşık yağsız bulgur pilavı, bol yeşil salata. Arada 1 porsiyon meyve.

2.GÜN
KAHVALTI:
2 Dilim kepekli ekmekten yapılan kaşarlı tost, şekersiz çay. Arada bir kase meyveli diyet yoğurt.
ÖĞLEN:
Sebze soslu makarna, 1 yeşil biber, 1 kabak haşlama. Yanında bol salata. Arada 2 galeta, 1 bardak süt.
AKŞAM:
Izgara balık, havuç veya turp salatası, arada 1 porsiyon meyve.

3.GÜN:
KAHVALTI:
1 bardak ılık süt, 1 dilim kepekli ekmek, 1 tatlı kaşığı meyve diyetli yoğurt.
ÖĞLEN:
Sebze soslu makarna, yanında bol salata, arada 1 porsiyon meyve.
AKŞAM:
Bir porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği, bol salata. Arada 1 meyve.

AKREP
Hızlı yemek yemekten vazgeçmeli
Zodyak'ın en anlaşılmaz burcudur. Duyguları çok derindir. Gizemli yapıları onları farklı kılar. Yoğun duyguları, kıskançlıklarını sürekli körükler. Hırslı oldukları için en zor hastalıklar gelip onları bulur. Hastalıklarının nedeni genelde psikosomatik kökenlidir. Açıklayamadıkları duyguları yüzünden bedenleri zarar görür. Hastalık konusunda sabırlı olan akrepler, acıya da çok dayanıklıdır. En etkili ilaçları çekinmeden alırlar. İradelerine çok güvenir ve beyin gücü ile iyileşirler. Akrep, mide ve üreme organlarını temsil ettiği için, bu organları hassastır. Cinsiyet hormonları herkesten çok daha fazla çalışır. Vücutlarındaki elektriksel potansiyel nedeniyle, insanları kendilerine mıknatıs gibi çekerler. Orta ya da daha uzun boylu olabilirler. Kalın fakat düzgün bir bedenleri vardır. Yuvarlak yüzlüdürler. Saçları koyu renk ve dalgalıdır. Beslenme konusunda son derece yanlış davranırlar. Hızlı yedikleri için, bünyeleri yorulur. Tansiyon, kalp, dolaşım bozuklukları, kolesterol onları en çok rahatsız eden konulardır. Genç yaşlarda sağlıklı bir bedene sahip olmalarına karşın yaşları ilerlediğinde sağlık sorunları yaşarlar. Vücutları için gerekli elementler; biotin, kalsiyum fosfor ve potasyumdur.
3 gün içinde 2 kilo verebileceğiniz bu diyeti kısa aralıklarla tekralayabilirsiniz.

1.GÜN:
KAHVALTI:
Aç karnına 2 bardak ılık su, 2 dilim diyet ekmek, 2 tatlı kaşığı reçel, şekersiz çay ve kahve. Arada 1 bardak ayran, 2 diyet bisküvi.
ÖĞLEN:
Izgara tavuk, haşlanmış brokoli, bol salata. Arada 1 şeftali.
AKŞAM:
1 tabak sebze yemeği, bol yeşil salata, arada 1 porsiyon meyve. Yatarken bir fincan yeşil çay.

2.GÜN:
KAHVALTI:
Aç karnına 2 bardak ılık su, 2 dilim kepek ekmek, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir. Arada 1 kase diyet yoğurt.
ÖĞLEN:
Izgara balık, haşlanmış brokoli, bol yeşil salata. Arada 1 bardak diyet süt.
AKŞAM:
Haşlanmış sebze (baharatla süslenebilir), bol salata. Arada 1 tane şeftali.

3.GÜN:
KAHVALTI:
Aç karnına 2 bardak ılık su, 1 tane meyve, 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay ve kahve. Arada 1 bardak diyet süt.
ÖĞLEN:
4 tane köfte, bol yeşil salata ve domates. Arada 2 porsiyon meyve.
AKŞAM:
1 porsiyon taze fasulye, bol salata. Arada 1 dilim karpuz.

YAY
Kırmızı et ve alkolden uzak durun
İyimser ve hareketli yayların vücutları çok sağlamdır. Genelde spor yaptıklarından yaşlandıkları zaman sağlık sorunları olmaz. Hareketli sosyal yaşamları onları dinç tutar. Kendilerine çok dikkat eder, kolay hastalanmazlar. Yay burcu; karaciğeri, kalçayı ve üst baldırları etkiler. Yemek ve içkiye olan düşkünlükleri bedenlerin yağlanmasına neden olur. Yaşlandıkça kalın bir bedene sahip olabilirler. Karaciğerleri hassas olduğundan alkollü içkilerden uzak durmalıdırlar. Orta yaşlarda romatizmal hastalıklara yakalanabilirler.
Sinir sistemlerinin zayıf olması yayları sabırsız yapar, kazaya uğrama riskleri yüksektir. Metabolizmaları karaciğer toksinlerine, metal zehirlenmelerine ve beslenme bozukluklarına karşı zayıftır. Bekletilmiş gıdalar organizmalarına zarar verir. Spor, onların yaşam biçimi olduğu için, diğer burçlara göre bedenleri daha biçimlidir.
Uzun boy, ince ve yağsız beden, çekici bir yüz, kahverengi saçlar, pembe-beyaz tenleri vardır. Bağırsak sistemlerini dengede tutmak için kırmızı etten sakınmalı, lifli beslenme şekillerini ve buharda pişmiş yemekleri tercih etmelidirler. Süt, peynir ve beyaz et organizmalarını yeniler. Şekerli ve unlu besinlerden uzak kalmalıdırlar.
3 Günde 2 kilo vermek için, uygulayacağınız bu diyeti spor aktivitesi ile desteklemeniz gerekiyor.

1 GÜN:
KAHVALTI:
Aç karnına 2 bardak ılık limonlu su, yağsız tavada tek yumurta ile yapılan omlet. Yanında bir tatlı kaşığı bal ve iki dilim kepek ekmek. İstediğiniz kadar şekersiz çay ve kahve. Arada bir tane havuç.
ÖĞLEN:
Izgara et, bir porsiyon sebze yemeği. Arada iki galeta, bir kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir.
AKŞAM:
Haşlanmış tavuk, mısırlı yeşil salata. Arada bir porsiyon meyve.

2.GÜN:
KAHVALTI:
Aç karnına 2 bardak limonlu su, bir kibrit kutusu yağsız beyaz peynir, bir domates, bir salatalık, şekersiz çay veya kahve.
ÖĞLEN:
Tek haşlanmış yumurta ile yapılmış omlet, domates salatası. Öğün arası 1 elma.
AKŞAM:
Fırında yağsız pişmiş 1 patates, haşlanmış kabak, 1 tane armut.

3.GÜN:
KAHVALTI:
Aç karnına 2 bardak limonlu ılık su. Kepek ekmekle yapılmış bir diyet peynirli sandviç, 1 salatalık, 1 domates,şekersiz çay ve kahve.
ÖĞLEN:
1 kase sebze çorbası, ızgara balık, bol yeşil salata. Öğün arasında 2 diyet bisküvi.
AKŞAM:
Izgara tavuk, haşlanmış sebze, 1 tane havuç, 10 tane kiraz. Gece yatarken bir fincan yeşil çay.

  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Son Yorumlar

afiyetle

3 malzemeli kurabiye için:

Malesef yağ olarak kullanılmaktadır.

Anonim

3 malzemeli kurabiye için:

Tahin Koymasak Olurmu

nisa.

Çikolata dolgulu portakallı kurabiye için:

Vanilya koymasam olur mu?

merve sarkaya

Ali Nazik için:

Hemen marketten eksikler alınıp yapılıyor

elifim490

Havuçlu cevizli kek için:

Ilk defa bir tarifi becerip yaptım sanıyorum tarifim net ve güzel oluşundan :)

Güncel konular

.

Actifry ile irmik helvası

Actifry ile irmik helvası yapmak mümkün değildir.Çünkü kızartma tarifleri için tasarlanmış bir cihazdır. İrmik helvası genel olarak tavada , ocak üzerinde hazırlanır. irmik helvası geleneksel ta

.

Fonksiyonel Gıda Kurkumin içeren Zerdeçal

Birçok defa duyduğunuz fonksiyonel gıdalardan kurkumin bu listenin baş tacıdır. Günümüz modern yaşamda özellikle sindirim sistemi iltihabı giderek artmaktadır.Zerdeçal içeriğindeki kurkumin ile h

.

En ucuz yemek nedir?

Genel olarak temel gıdaların uygun fiyatlı ve erişilebilir olduğu yerlere göre değişmekle birlikte şu şekilde sıralanabilir. Pirinç Bir çok ülkede temel besindir ve uygun fiyatlı enerji kaynağıd

.

İpek kıvamında topaklanmayan tarhana çorbası nasıl pişirilir?

Hepimizin çok sevdiği tarhana çorbası hele de sıcacık ve ipek gibi bir kıvamda olursa kim hayır diyebilir ki. Bağışıklık sistemine de şifa olan tarhana çorbasını kışın kahvaltılarınız da da kolayl

.

Böreğin altı neden pişmez?

Böreğin altı neden pişmez? Evde böreğin altı üstü gibi tam olarak istediğimiz renkte ve pişmişlikte olmaz. Eğer böreğin altınında üstü gibi pişmesini sağlamak için fırın kabınızın içini yağlamanız

Burclara gore diet 3

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Burclara gore diet 3