Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Beslenme Portalı

E-posta Şifre giris

Burclara gore diet 2 « Geri

eposta E-posta 15.10.2009'de eklendi.
Burclara gore diet 2 Hastalık hastası yengeçler, vücut sıvılarının dengesine çok dikkat etmeli; kahve, çay ve asitli içecekler yerine bol su içmelidir.
Çabuk kilo almaya meyilli olan aslanların, vitamin ve mineral eksiklik engelleyecek balık ve sebze yemeklerine yönelmesi gerekli.
Titiz yapısını sağlık konularına da yansıtan başak, yağlı ve baharatlı yiyeceklerden sakınmalı; beyaz et, peynir ve meyve başakların dostudur.

YENGEÇ:
Bol sıvı almaya dikkat etmeli
Yöneticisinin Ay olması nedeniyle, duygusal dalgalanmaları çok olan bu kişiler çok kolay hastalanır. Zodyak'ın, en çok psikosomatik rahatsızlıklarına yakalanan burcu yengeçtir. Hasta olmasalar da, sık sık doktora giderler. Vücut sıvılarının dengesine dikkat etmelidirler, aksi takdirde hücre içi sıvıları dengelenmeyerek üreme organlarında düzensizlikler olabilir ve kandaki maddelerin oksidasyonu sağlanamayabilir. Bu durum mutsuzluk ve depresyona yol açar. Yengeçlerin ilaçlara karşı hassasiyetleri herkesten fazladır. Bilmedikleri ilaçları kullanmamaya dikkat etmelidirler. Zengin yiyeceklere düşkün oldukları için çok kolay şişmanlarlar. Fazla hareketli değillerdir. Spor yapmazlarsa yaşlandıklarında metabolizma hastalıklarına yakalanabilirler. En çok mide ve bağırsaklarla ilgili sorun yaşarlar. Beyaz tenli, orta ve kısa boylu, yuvarlak yüzlüdür. Gözleri genelde gri veya mavidir. Saçları mat ve kahverengi olur.


Bu burcun kadınlarının Ay'ı simgeleyen güzel yüzleri vardır. Vücut yapıları gençken çok güzel olan yengeçler, dikkat etmezlerse yaşları ilerledikçe kilo alabilirler.
3 günde 2 kilo verilmesini sağlayan bu diyet sırasında asitli yiyeceklerden uzak kalmak, kahve ve çay yerine bol su içmek ve spor yapmak gerekiyor. 3 günün sonunda rejime ara verilip, daha sonra tekrar edilebilir.

1.GÜN:
KAHVALTI:Aç karnına 2 bardak su.1 porsiyon meyve salatası. Arada kahve 2 galeta ve bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir.
ÖĞLEN:
1 Tane haşlanmış patates, salata, 1 ayran. Arada yarım simit ve ayran.
AKŞAM:
Yağsız ıspanak yemeği, limonlu havuç salatası, 1 dilim kepek ekmeği. Arada bol yeşil çay.

2.GÜN:
KAHVALTI:
Bir bardak ılık su (1 kaşık bal koyup, 7-8 dakika bekletin), 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi, 2 dilim diyet ekmeği, şekersiz çay. Arada 1 tane elma.
ÖĞLEN:
Izgara tavuk,2 kaşık pilav, bol salata, arada 3 tane kayısı. 1 fincan yeşil çay.
AKŞAM:
Közlenmiş patlıcan ile yapılmış karnı yarık, bol salata arada bir tane armut, 1 fincan yeşil çay.

3. GÜN:
KAHVALTI:
Bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı bal 1, dilim kepek ekmek. Arada 1 meyve.
ÖĞLEN:
1 Tabak taze fasulye, bol salata. Arada 1 bardak portakal suyu. 2 galeta.
AKŞAM:
Soya ve domates sosu ile pişirilmiş tavuk budu, 2 kaşık yağsız pilav. Arada 1 tane kivi.

ASLAN:
Yağ, şeker ve undan uzak yaşayın
Gözleri keskin olan aslanlar, son derece dikkatlidir. Aslan burcu kalp, sırt, omurga ve bel kemiğini yönetir. Sosyal yaşantıları hareketli insanlardır. Hızlı tempolarını zamanı geldiğinde azaltmazlarsa, ciddi sağlık sorunları yaşayabilirler. İleri yaşlarda kalp rahatsızlığı yaşayabilirler. Hırslı ve çalışkandırlar. Açık hava sporları enerjilerini açığa çıkarır. Yine de, aşırı hareketlerden kaçınmalıdırlar. Öfkelerini denetlemek zorundadırlar. Hastalanmaktan nefret ederler. Bünyeleri sağlam olduğundan hastalansalar da çabuk iyileşirler. Gözü pek yapısı yüzünden kazaya uğrama riskleri yüksektir. Eleştirel kişilikleri yüksek tansiyon hastalığına yol açabilir. Vücut minerallerine, A ve B vitamini eksikliklerine dikkat etmeli, iyot içeren kuşkonmaz, soğan, sarımsak, havuç ve bezelye deniz ürünlerine ağırlık vermeleridirler. Klorofil içeren bitkiler, her türlü yeşil sebze, vazgeçilmez gıdaları olmalıdır.
Boyları uzun ve kemikleri kalındır. Omuzlar geniş, kaslar gelişmiştir. Açık renk saçlı, pembe beyaz tenli, büyük ve yuvarlak başlıdır. Aslanlar, yağ şeker ve unlu gıdalardan uzak yaşamalıdır. Kalbi yöneten Güneş, her türlü yağlanmadan çabuk etkilenir. Bitkisel çaylar ve ebegümeci tercih edilen besin olmalıdır. 3 günde 2 kilo vermeyi sağlayan bu rejimde, 2 litre su içilmesi gerekiyor.

1.GÜN
KAHVALTI:
1 tane yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, 1 domates.
ÖĞLEN:
Izgara biftek,1 tane yeşil biber, bol salata. Arada 2 porsiyon meyve.
AKŞAM:
Izgara tavuk, fırında pişmiş mantar,bol salata. Arada 1 şeftali.

2.GÜN:
KAHVALTI:
1 kibrit kutusu büyüklüğünde dil peyniri, 1 bardak portakal suyu, 2 dilim diyet ekmek, şekersiz çay ve kahve.
ÖĞLEN:
8 Tane köfte, limonlu mevsim salatası. Arada 1 bardak süt, 4 tane diyet bisküvi.
AKŞAM:
Izgara balık,bol salata. Arada 1 porsiyon meyve.

3.GÜN:
KAHVALTI:
1 Kase süte 3 kaşık yulaf ezmesi, 1 bardak portakal suyu, istenirse şekersiz çay ve kahve. Arada 1 meyve.
ÖĞLEN:
2 Haşlanmış patates, (soslu olabilir), bol salata ve arada 1 bardak havuç suyu. 2 galeta.
AKŞAM:
Zeytinyağlı enginar, yağsız ızgara balık, bol salata, arada bir meyve, bol yeşil çay.

BAŞAK:
Rejimi sporla desteklemek şart
Çalışkan ve pratik kişilerdir. Kuruntulu ve geleneksel yapıları yüzünden her şeyi kafalarına takarlar ve kendilerini her hastalığa aday görürler. Doktorlarda ve hastanelerde en çok başak burcu kişilerine rastlarsınız. Mızmız ve kaprisli bir yapıya sahiptirler. Pratik zekaya ve yöntemci bir yapıya sahip olan başaklar, doktorlar onlara iyileştirme yöntemlerini açıklarsa anlayışlı ve uyumlu olurlar. Başak Burcu sinir sistemi ve bağırsakları temsil eder. Mide hastalıklarına yatkındırlar. Dengeli beslenmek zorundadırlar. Yoksa, yaşamları boyunca bir çok sindirim hastalıkları peşlerini bırakmaz. Başak Burcu titiz yapısını sağlığına özellikle yansıtır. Yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak kalmalıdır. Nişasta ve kahve bağırsaklar için sorun olur. Beyaz et, peynir, bol meyve, balık, yoğurt bünyelerinin gerçek dostlarıdır. Stres en çok bu burcun kişilerini etkiler. Neşeli kalmaya özen göstermelidirler. Uzun boylu, ince bir belli, esmer ya da beyaz tenlidir. Saçları koyu renk ve genelde uzun olur. Sağlıklı saç tellerine sahiptirler. Gözleri insanın içini okur gibi baktığı için de hemen onun etkisinde kalırsınız. Farklı bir karizması vardır.
3 Günde 2 kilo vermenizi sağlayan diyete, 2 gün ara verip tekrar başlayabilirsiniz. Bitkisel çaylar ve 2 litre su alınması ve günde yarım saat spor yapmak şart.

1.GÜN:
KAHVALTI:
2 dilim kepek ekmek, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 bardak portakal suyu. Arada 1 bardak süt.
ÖĞLEN:
1 kase sebze çorbası (lahana, havuç, kereviz), bol yeşil salata , arada 1 tane şeftali.
AKŞAM:
1 tabak sıcak sebze yemeği, bol salata ve arada 1 elma. Yatarken bir fincan yeşil çay.

2.GÜN:
KAHVALTI:
1 porsiyon meyve salatası, arada 4 diyet bisküvi.
ÖĞLEN:
1 tabak yağsız makarna, 1 tabak zeytinyağlı sebze, diyet meyveli yoğurt.
AKŞAM:
1 tabak sıcak sebze yemeği, bol salata, 1 elma.

3.GÜN:
KAHVALTI:
5 tane zeytin, 1 domates,1 salatalık. Arada 2 kayısı.
ÖĞLEN:
3-4 kaşık yeşil mercimek yemeği, bol salata, arada 1 porsiyon meyve.

  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Son Yorumlar

afiyetle

3 malzemeli kurabiye için:

Malesef yağ olarak kullanılmaktadır.

Anonim

3 malzemeli kurabiye için:

Tahin Koymasak Olurmu

nisa.

Çikolata dolgulu portakallı kurabiye için:

Vanilya koymasam olur mu?

merve sarkaya

Ali Nazik için:

Hemen marketten eksikler alınıp yapılıyor

elifim490

Havuçlu cevizli kek için:

Ilk defa bir tarifi becerip yaptım sanıyorum tarifim net ve güzel oluşundan :)

Güncel konular

.

Actifry ile irmik helvası

Actifry ile irmik helvası yapmak mümkün değildir.Çünkü kızartma tarifleri için tasarlanmış bir cihazdır. İrmik helvası genel olarak tavada , ocak üzerinde hazırlanır. irmik helvası geleneksel ta

.

Fonksiyonel Gıda Kurkumin içeren Zerdeçal

Birçok defa duyduğunuz fonksiyonel gıdalardan kurkumin bu listenin baş tacıdır. Günümüz modern yaşamda özellikle sindirim sistemi iltihabı giderek artmaktadır.Zerdeçal içeriğindeki kurkumin ile h

.

En ucuz yemek nedir?

Genel olarak temel gıdaların uygun fiyatlı ve erişilebilir olduğu yerlere göre değişmekle birlikte şu şekilde sıralanabilir. Pirinç Bir çok ülkede temel besindir ve uygun fiyatlı enerji kaynağıd

.

İpek kıvamında topaklanmayan tarhana çorbası nasıl pişirilir?

Hepimizin çok sevdiği tarhana çorbası hele de sıcacık ve ipek gibi bir kıvamda olursa kim hayır diyebilir ki. Bağışıklık sistemine de şifa olan tarhana çorbasını kışın kahvaltılarınız da da kolayl

.

Böreğin altı neden pişmez?

Böreğin altı neden pişmez? Evde böreğin altı üstü gibi tam olarak istediğimiz renkte ve pişmişlikte olmaz. Eğer böreğin altınında üstü gibi pişmesini sağlamak için fırın kabınızın içini yağlamanız

Burclara gore diet 2

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Burclara gore diet 2